Zimska škola za poljoprivrednike

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimska škola za poljoprivrednike

U Požarevcu se održava tradicionalna zimska škola za poljoprivredne proizvodjače sa područja Braničevskog okruga.

Do 25. februara, u organizaciji poljoprivrednih stručnih službi, biće predstavljena najnovija dostignuća u agraru i u zaštiti bilja, a biće reči i o proizvodnji mleka.

Osiguranje i za nezaposlene poljoprivrednike

Osim najboljih poljoprivrednih proizvodjača, učesnici škole su i poljoprivredni stručnjaci sa ovog područja, direktori zadruga i privatnih preduzeća koja se bave poslovima u poljoprivredi.

Tanjug

Nastavak na S media...






Povezane vesti

ZIMSKA ŠKOLA ZA POLJOPRIVREDNIKE

Izvor: Kurir, 22.Feb.2011

POŽAREVAC - U Požarevcu se održava tradicionalna zimska škola za poljoprivredne proizvođače sa područja Braničevskog okruga...Do 25. februara, u organizaciji poljoprivrednih stručnih službi, biće predstavljena najnovija dostignuća u agraru i u zaštiti bilja, a biće reči i o proizvodnji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.