Železnice se rešile viška zamenika i savetnika

Izvor: Mondo, 24.Jan.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železnice se rešile viška zamenika i savetnika

Odbor direktora Železnica Srbije danas je razrešio i imenovao deo poslovodstva kompanije - formiran je znatno manji i efikasniji menadžment nego do sada, saopšteno je iz ovog javnog preduzeća.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Broj pomoćnika generalnog direktora sa dosadašnjih sedam smanjen na svega tri, dok je umesto dosadašnjih sedam savetnika generalnog direktora imenovan samo jedan.

Samo ova rekompozicija donela je uštedu veću od 14 miliona dinara na godišnje. Time je već na početku novi Odbor direktora hteo da da primer za racionalizaciju troškova poslovanja, zaključeno je u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Železnice: Manji menadžment, ušteda 14 miliona dinara

Izvor: RTS, 24.Jan.2015

. Odbor direktora "Železnica Srbije" razrešio je i imenovao deo poslovodstva kompanije. Formiran je znatno manji i efikasniji menadžment nego do sada, saopšteno je iz tog javnog preduzeća.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.