Železnice i Optima turs potpisale ugovor o saradnji

Izvor: Beta, 13.Feb.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železnice i Optima turs potpisale ugovor o saradnji

BEOGRAD, 13. februara 2015. (Beta) - "Železnice Srbije" i nemačka agencija "Optima turs" potpisale su u petak ugovor vredan 30 miliona dinara o transportu agencijskih, turističkih vozova srpskim prugama.

Prema tom ugovoru, planiran je saobraćaj za oko 120 vozova u sezoni, a vozovi, koji će prolaziti kroz Srbiju, voziće od austrijskog grada Filaha do turskog Jedrena, navodi se u saopštenju.

Prvi voz iz Filaha do Jedrena, krenuće u maju ove godine i saobraćaće na toj >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << relaciji do novembra 2015. godine.

Potpisivanju ugovora prethodio je niz operativnih sastanaka poslovodstva "Železnica Srbije" i nemačke kompanije "Optima turs", na kojima su dogovarani detalji o transportu agencijskih vozova, a razmatrane su i mogućnosti daljeg razvoja saradnje kroz realizaciju zajedničkih projekata.

U narednom periodu, kako se dodaje, akcenat saradnje dve kompanije biće na razmeni iskustava iz oblasti železničkog prevoza robe i putnika, s obzirom da je nemačka kompanija godinama prisutna na transportnom tržištu Evropske unije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Željeznice Srbije“ potpisale ugovor vrijedan 246.000 evra

Izvor: Capital.ba, 13.Feb.2015

BEOGRAD, Generalni direktor „Željeznica Srbije“ Miroslav Stojčić i predstavnici njemačke agencije „Optima – turs“ potpisali su danas komercijalni ugovor vrijedan oko 30 miliona dinara /246.000 evra/ o transportu vozova ove kompanije srpskim prugama. Ti vozovi će prolaziti kroz Srbiju i...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.