Dinkić: Ne subvencionišemo 500 L, već radna mesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2013, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Ne subvencionišemo 500 L, već radna mesta

Ministar finansija Mlađan Dinkić rekao je da će kupovinu modela ''fijat 500 L'' po nižoj ceni finansirati Fijat, a ne država koja je subvencionisala otvaranje novih radnih mesta.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinkić:Podsticaj za 500L daje Fijat

Izvor: B92, 25.Mar.2013

Beograd -- Ministar finansija i privrede Srbije Mlađan Dinkić izjavio je da će kupovinu modela fijat 500L po nižoj ceni finansirati italijanski Fijat, a ne država Srbija...Dinkić je za današnji Blic rekao da će Fijat državne podsticaje za otvaranje novih radnih mesta preusmeriti na sniženje...

Nastavak na B92...

Dinkić:Ne subvencionišemo 500 L

Izvor: RTV Pink, 25.Mar.2013

Država subvencioniše radna mesta a ne novi model, kaže ministar. . . Ministar finansija Mlađan Dinkić rekao je da će kupovinu modela ''fijat 500 L'' po nižoj ceni finansirati Fijat, a ne država koja je subvencionisala otvaranje novih radnih mesta.

Nastavak na RTV Pink...

Dinkić: Ne subvencionišemo 500 L, već radna mesta

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Mar.2013

BEOGRAD - "Fiat se obavezao da ove i sledeće godine zaposli ukupno 1.400 novih radnika, zato imaju pravo na subvenciju od 10.000 evra po radnom mestu."

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.