Železara gasi i drugu peć

Izvor: S media, 26.Jun.2012, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železara gasi i drugu peć

Reprezentativni sindikati melatalskog sektora traže da se gašenje peći spreči i najavljuju sindikalnu borbu u slučaju da obustava rada potraje duže od dve nedelje.

"Zbog potrebe promene sistema finansiranja, rukovodstvo Železare Smederevo donelo je odluku da se u prvoj nedelji jula rad na drugoj visokoj peći prebaci na režim tihog hoda", saopšteno je iz te fabrike.

Gorivo pojeftinilo

Prodati pogoni Jumka

Visoke peći se (ne) >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << gase

Dodaje se da se u ovom momentu ne mozze proceniti koliko dugo će Železara ostati na tom režimu rada, odnosno kada će imati dovoljno sirovina da pokrene proizvodnju i da se obezbedi kontinuirani rad visoke peći.

Izvor:Beta foto:Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privremeno obustavljanje proizvodnje u železari

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jun.2012

SMEDEREVO, 26. juna 2012. (Beta) - Rukovodstvo Železare Smederevo najavilo je u utorak da će u prvoj nedelji jula privremeno obustaviti rad druge visoke peći, dok reprezentativni sindikati melatalskog sektora traže da se to spreči i najavljuju sindikalnu borbu u slučaju da obustava rada potraje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Železara privremeno obustavlja rad

Izvor: Radio 021, 26.Jun.2012

Rukovodstvo Železare Smederevo najavilo je u utorak da će u prvoj nedelji jula privremeno obustaviti rad druge visoke peći, dok reprezentativni sindikati melatalskog sektora traže da se to spreči i najavljuju sindikalnu borbu u slučaju da obustava rada potraje duže od dve nedelje.

Nastavak na Radio 021...

Železara će 1. jula ugasiti i drugu peć

Izvor: Večernje novosti, 26.Jun.2012

I zvanično saopšteno da Železara, stavljanjem i druge peći u tihi hod, obustavlja proizvodnju. Prosečna zarada za više od 5.000 radnika na prinudnom odmoru biće oko 21.000 dinara

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.