Zbog dugova građani ostaju bez automobila

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2011, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog dugova građani ostaju bez automobila

Čačani zbog dugova za komunalije ostaju bez stanova, a Nišlijama sada preti oduzimanje automobila. Dug oko 10.000 građana za grejanje, vodu, iznošenje smeća i dimničarske usluge prema niškom Javnom preduzeću "Objedinjena naplata” (ON) iznosi 500 miliona dinara, a Predrag Milačić, direktor, kaže da neće uzimati stanove, ali neće odbiti sudski dobijene automobile.

Pola milijarde duga nateralo je ovo preduzeće da neredovnim platišama ponudi isplatu starih računa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na rate, a ako dužnici ne pokažu interesovanje da nekako regulišu obaveze, javno preduzeće neće uzimati stanove kao u Čačku, ali neće, kako kaže Milačić, odbiti sudski dobijene automobile kako bi prodajom refundirali dugove.

- Stanovi su potreba, ali automobili su luksuz tako da nećemo dozvoliti da se računi ne plaćaju, a da dužnici voze skupe automobile. Ne smemo da dopustimo da se neko ne interesuje za svoje obaveze, a da na drugoj strani koristi luksuzan prevoz - uveren je Milačić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.