Zastoj u akciji „staro za novo“?

Izvor: Danas, 19.Mar.2012, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastoj u akciji „staro za novo“?

Akcija koju je Ministarstvo životne sredine prošle godine ambiciozno pokrenulo, a u kojoj građani mogu da donesu bilo šta od starih električnih uređaja u prodavnicu i dobiju popust za kupovinu nečeg novog ne ide baš kao „po loju“. Naime, dok su u Tehnomarketu samo tokom januara privremeno prekinuli akciju, u Tehnomaniji taj prekid još traje. Vlasnik Tehnomanije Slobodan Šijan, međutim, tvrdi za Danas da je taj prekid privremen i da će od 1. aprila građani ponovo moći da ovoj kompaniji prodaju stare aparate i za to dobiju vaučere sa kojima mogu da pazare u njihovim radnjama.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne daju novo za staro?

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2012, 00:09

Ambiciozno najavljivana akcija Ministarstva životne sredine u kojoj građani mogu da donesu bilo šta od starih električnih uređaja u prodavnicu i dobiju popust za kupovinu nečeg novog, ne odvija se predviđenim tempom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.