Zašto je važna interna komunikacija

Izvor: B92, 22.Apr.2013, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je važna interna komunikacija

Beograd -- Pripremanje i zakazivanje sastanaka je značajno za rad svake firme. Saznajte kako se organizuje sastanak i šta je neophodno uraditi da bi sastanak bio uspešan.

U četvrtom nastavku filma "Poslovno ponašanje" Centra za produkciju poslovno obrazovnih filmova "Merit plan", imaćete priliku da unapredite svoje poznavanje interne komunikacije.

Kako se pripremaju i drže poslovne prezentacije? Odgovor na ovo pitanje, dobićete gledajući ovaj zanimljiv video. Naučićete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i šta podrazumeva dobra priprema prezentacije, zašto je važno vežbanje izlaganja, kako izgleda struktura prezentacije i kome je namenjena.

U svakom poslu, neophodno je isplanirati aktivnosti unapred. Važno je znati kako se prave planovi na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou, ali i kako se koncipiraju izveštaji, što ćete takođe saznati u ovom nastavku. Pravila poslovne komunikacije podrazumevaju i određen način oslovljavanja i ispravne komunikacije sa pretpostavljenima i kolegama. U ovom nastavku, otkrijte i ovaj, veoma bitan aspekt, poslovnog ponašanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.