Zastava na kolektivnom odmoru

Izvor: S media, 10.Avg.2009, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zastava" na kolektivnom odmoru

U kragujevačkoj fabrici automobila počeo je kolektivni godišnji odmor koji će trajati do 24. avgusta kada će biti obnovljen proizvodni proces.

Generalni direktor Grupe "Zastava vozila" Zoran Radojević izjavio da će tokom dvonedeljne pauze u fabrici biti angažovani samo radnici koji će raditi na poslovima remonta, dislokacije opreme i ekološkog čišćenja.

Na poslovima dislokacije stare opreme iz proizvodnih hala radiće 160 radnika, dok će ostali biti angažovani >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na redovnom remontu mašina i opreme i na ekološkom čišćenju

fabrike, rekao je Radojević.

On je rekao da će u naredne dve nedelje biti obavljen redovni godišnji remont mašina, postrojenja i opreme na kojoj se proizvodi automobil "punto" i da će se istovremeno raditi na izmeštanju industrijskog otpada i boja, prema ugovoru sa italijanskim "Fiatom" o ekološkoj sanaciji fabrike.

Zbog kolektivnog godišnjeg odmora do 24. avgusta biće obustavljena proizvodnja automobila "punta", ali su u fabrici obezbeđene zalihe novih automobila koje u potpunosti zadovoljiti potrebe tržišta u naredne dve nedelje.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.