Zaplena više dve tone kokaina na Francuskim Antilima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena više dve tone kokaina na Francuskim Antilima

Više od dve tone kokaina zaplenjeno je na jednoj jahti kod obale Francuskih Antila, saopštila je danas francuska carina.

Tokom operacije 200 kilometara od karipskog ostrva Martinika, u sredu su uhapšene tri osoba na jahti pod američkom zastavom.

Zaplenjeno je 2,25 tona kokaina, izjavili su francuski ministar finansija Mišel Sapen i državni sekretar za budžet Kristijan Eker, koji upravljaju radom francuske carine.

Ta zaplena je jednaka trećini ukupne količine kokaina (6,6 tona) koju je u više akcija tokom prošle godine uhvatila francuska carina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luksuzna jahta s dve tone kokaina plovila morem

Izvor: Mondo, 18.Apr.2015

Više od dve tone kokaina zaplenjeno je na jednoj jahti kod obale Francuskih Antila, saopštila je danas francuska carina...Foto: MONDO..Tokom operacije 200 kilometara od karipskog ostrva Martinika, u sredu su uhapšene tri osoba na jahti pod američkom zastavom...Zaplenjeno je 2,25 tona kokaina, izjavili...

Nastavak na Mondo...

Francuska carina zaplenila više od dve tone kokaina!

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2015

PARIZ- Francuski carinici zaplenili su sa jednog jedrenjaka u Karipskom moru 2,25 tona kokaina, što je njihova dosad najveća zaplena, saopštile su danas francuske vlasti. Droga je pronađena oko 200 kilometara od obale francuskog ostrva Martinika, u brodu "koji je lažno plovio pod američkom zastavom",...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.