Zaplena cigareta vredna tri miliona evra

Izvor: S media, 06.Jun.2010, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena cigareta vredna tri miliona evra

Bugarska policija zaplenila je u Plovdivu rekordnu količinu cigareta sa starim akciznim markicama vrednu preko tri miliona evra, sapštila je danas policija.

Cigarete, ukupne količine od 2,2 miliona paklica, pronadjene su na tri lokacije u Plovdivu, Asenovgradu i Sadovu, u kući i magacinima jednog bračnog para.

Ministar policije Cvetan Cvetanov izjavio je da je u proteklih nekoliko dana na području cele zemlje zaplenjeno 2,7 miliona paklica švercovanih cigareta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
U Bugarskoj je šverc cigareta naglo porastao, nakon što je država odlučila da poveća akcize na duvan i duvanske preradjevine.

Švercerima su posebno interesantne cigarete srpskih, makedonskih i moldavskih proizvodjača, cigarete nepoznatog porekla, kao i duvanske preradjevine sa isteklim rokom upotrebe.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.