Za podsticaje privredi 310 miliona evra u 2010.

Izvor: Beta, 04.Nov.2009, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za podsticaje privredi 310 miliona evra u 2010.

BEOGRAD, 4. novembra 2009. (Beta) - Potpredsednik Vlade Srbije Mladjan Dinkić najavio je u sredu da će u 2010. godini za podsticaje privrede biti izdvojeno 310 miliona evra.

"Nastavlja se podsticajni program Vlade Srbije za privredu i u narednoj godini, a značani deo ići će i u najznačajniju industrijsku investiciju u Srbiji, a to je zajedničko ulaganja sa Fijatom", kazao je on na konferenciji za novinare.

Dinkić, koji je i ministar ekonomije Srbije, kazao je i da će u kapitalne investicije i ulaganja u infrastrukturu u 2010. godini iznositi 1,15 milijardi evra.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija i MMF postigli sporazum o korišćenju kredita

Izvor: NaDlanu.com, 04.Nov.2009

BEOGRAD, 4. novembra 2009. (Beta) - Vlada Srbija je u sredu objavila da je s Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) postigla spporazum o uslovima daljeg korišćenja kreditnog "stend baj" aranžmana. Zvanični razgovori Vlade Srbije i MMF-a o drugoj i trećoj reviziji kreditnog "stend baj" aranžmana...

Nastavak na NaDlanu.com...

Dinkić: Za podsticaje privredi 310 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2009

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Mlađan Dinkić najavio je danas da će u 2010. godini za podsticaje privrede biti izdvojeno 310 miliona evra..."Nastavlja se podsticajni program Vlade Srbije za privredu i u narednoj godini, a značajni deo ići će i u najznačajniju industrijsku investiciju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.