Za podsticaje isplaćeno 3,6 miliona KM

Izvor: Capital.ba, 14.Feb.2020, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za podsticaje isplaćeno 3,6 miliona KM

BANJALUKA, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Republike Srpske danas je isplatilo 3.668.238 KM za podsticaje u poljoprivrednoj proizvodnji. Isplaćena je premija za mlijeko i podsticaj za interventni otkup junadi, saopšteno je iz resornog ministarstva. Чланак Za podsticaje isplaćeno 3,6 miliona KM се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Namještena kupovina nekretnina za Šume RS

Izvor: Capital.ba, 14.Feb.2020

ČELINAC – Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske kupiće za potrebe lokalne Šumske uprave “Čelinac” dva placa i poslovni prostor ukupne vrijednosti 209.749 KM, a uslovi u javnom pozivu jasno ukazuju da je on skrojen za unaprijed dogovorenog ponuđača, saznaje...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.