ZARAZA REZULTAT BOLESNOG SISTEMA Nemački klaničari DIGLI GLAS zbog virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 23:22

"ZARAZA REZULTAT BOLESNOG SISTEMA" Nemački klaničari DIGLI GLAS zbog virusa

Sindikat traži sveobuhvatne provere i nova pravila

Nemački sindikat koji predstavlja radnike u prehrambenoj industriji tvrdi da su nedavne epidemije korona virusa u klanicama rezultat "bolesnog sistema".

Fredi Ađan, visoki funkcioner sindikata NGG, kaže da se mesna industrija godinama oslanja na sumnjive kooperatere koji iskorišćavaju radnike.

On je naveo da sindikat želi sveobuhvatne provere i pravila za ovu industriju, uključujući smeštaj radnika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ađan nije imenovao kompanije, ali veliki proizvođač mesa u zapadnoj Nemačkoj našao se na udaru kritika nakon što je 180 radnika u gradu Kosfeld bilo pozitivno na virus. Takođe je došlo do velikog izbijanja zaraze u klanici u severnoj Nemačkoj.

Ađan kaže da ova kriza jasno pokazuje koliko je krajnje vreme da pritisnemo dugme stop i okončamo razornu bitku za cene mesa.

Spremite telo za BORBU PROTIV KORONA VIRUSA: Ovo su najefikasniji načini za podizanje imuniteta i jačanje organizma (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.