Wiener osiguranje u novoj centrali

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wiener osiguranje u novoj centrali

BANJALUKA - Predstavnici Uprave "Wiener osiguranja", koje posluje u okviru austrijske grupacije "Vienna Insurance Group", prezentovali su danas u Banjaluci novine u poslovanju, planove kako će na domaćem tržištu ponuditi viši kvalitet usluga i bolju brigu za imovinu svojih klijenata.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Direkcija „Viner osiguranja“ u centru Banjaluke

Izvor: Capital.ba, 18.Feb.2015

BANJALUKA, „Viner osiguranje Viena inšurens grup“ /“Wiener osiguranje Vienna Insurance Group“/ od danas posluje sa sjedištem Direkcije u centru Banjaluke. Generalni direktor „Viner osiguranja“ Miroslav Miškić rekao je da je u planu zapošljavanje novih 30 do 40 radnika, što je važno...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.