Web Kolinde Grabar-Kitarović među najgorima na svijetu

Izvor: SEEbiz.eu, 26.Maj.2015, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Web Kolinde Grabar-Kitarović među najgorima na svijetu

ZAGREB - Portal Websites from Hell (Web stranice iz pakla) na popis najgorih internetskih stranica na svijetu dodao je i web stranicu hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Stranica Ureda Predsjednice našla se tako u neslavnom društvu još tisuću stranica koje su posjetitelji stranice Websites from Hell ocijenili najgorima.

- Web stranica treba biti noćna mora. Mora biti puno GIF-ova, Java aplikacija, šarenih pozadina. Ako naletite na takvu stranicu, slobodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << ju prijavite - stoji u opisu kriterija za " web stranice iz pakla".

Osim Kolindine, među najgorima našla se i još jedna hrvatska web stranica. Riječ je o webu Turističke zajednice Delnice. No, u međuvremenu je Turistička zajednica toga grada redizajnirala svoj web pa će s popisa vjerojatno biti skinut. Što se tiče stranica Ureda predsjednika, one su za vrijeme Ive Josipovića imale moderniji dizajn, no vratili su ih na staro inauguracijom Grabar Kitarović.

Inače, većina stranica na tom neslavnom popisu ima zastarjeli dizajn koji više priliči kraju 20. stoljeća nego 2015. godini.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

KAO IZ PAKLA: Stranica hrvatske predsednice među najgorima na internetu

Izvor: NaDlanu.com, 26.Maj.2015

PORTAL Websites from Hell nekako je iskopao i web stranicu predsednice Kolinde i dodao je na svoj spisak na kom se nalaze, prema njihovom nahođenju, najgore internets stranice na svetu...Kolindina predsednička web stranica tako je u oštroj trci za najgoru s još hiljadu njih, što je popriličan uspeh...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.