Vučić u Kini - potpis na važne ugovore

Izvor: B92, 10.Sep.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Kini - potpis na važne ugovore

Beograd -- Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović očekuje da tokom posete predsednika Aleksandra Vučića Kini bude potpisano desetak raznih sporazuma i ugovora.

"Očekujemo potpisivanje finansijskog ugovora za obilaznicu oko Beograda, deonice od Ostružnice do Bubanj potoka, gde su već počeli radovi i za gradnju deonice Koridora 11 Preljina-Požega, za koju je potpisan komercijalni ugovor", rekla je Mihajlovićeva, odgovarajući na pitanja novinara u Novom Sadu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Dodala je da potpisivanje tih ugovora, kao i drugih dokumenata koji će biti potpisani tokom posete, "govori pre svega o odličnim političkim i ekonomskim odnosima Srbije i Kine, ali i o kvalitetnom radu na realizaciji projekata".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.