Vučić u Kikindi: Za ovo sam dosađivao Rusima, ali sam uspeo!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Kikindi: Za ovo sam dosađivao Rusima, ali sam uspeo!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je u nedelju u Metanolsko-sirćetnom kompleksu MSK u Kikindi, koji je posle četiri godine obnovio rad, da Srbija ide u dinamičan rast i razvoj.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će otvaranje graničnog prelaza Nakovo - Lunga za autobuse i kamione doprineti tome da strani partneri investiraju u Severni Banat i poručio da će Vlada Srbije ulagati u taj kraj i u jug i jugoistok Srbije kako bi građani sa svojom decom gradili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i imali sigurnu budućnost.

Premijer je novinarima u Kikindi, gde je posle četiri godine obnovljena prizvodnja u MSK, naveo da će otvaranje tog graničnog prelaza i za autobuse i kamione privući rumunske i italijanske investitore koji posluju u Rumuniji.

Izneo je i podatak da je vlada ukupno 80 miliona evra uložila u ovaj kraj i Agroindustrijski kompleks.

Kako je rekao, ključno je da se dovede još jedan veliki investitor i jedan, dva manja, naveo da će i u "Tozi Markoviću" biti nešto bolje, i da će time biti obezbeđena sigurna budućnost ne samo za Kikindu već i Severni Banat.

- Mi ćemo se boriti koliko možemo - poručio je Vučić.

Primetivši da je "uporan i dosadan" kada nešto treba da se uradi, Vučić je kao primer pomenuo nedavni susret sa premijerom Rusije Dmitri Medvedevim u Moskvi koji mu je prilikom prvog susreta rekao da ga ništa ne pita "za ona dva hemijska preduzeća" i da mu je poručio "da će sve biti u redu samo da ga više sa tim ne gnjavi".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.