Vučić sa guvernerom Razvojne banke Saveta Evrope (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2016, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa guvernerom Razvojne banke Saveta Evrope (FOTO)

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa guvernerom Razvojne banke Saveta Evrope Rolfom Vencelom sa kojim je razgovarao o saradnji naše zemlje sa tom bankom.

Saradnja Srbije sa Razvojnom bankom Saveta Evrope značajno je unapređenja u poslednje vreme, naročito kada je u pitanju finansiranje projekata u zdravstvu.

Posebna tema razgovora bila je izgradnja nove Univerzitetske dečije klinike „Tiršova II“, kao i rekonstrukcija postojeće zgrade.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Premijer Vučić i guverner Vencel razgovarali su i o drugim projektima koje finansira Razvojna banka, među kojima su izgradnja kazneno-popravnih zavoda u Kragujevcu i Pančevu i zgrade za socijalno stanovanje u Kraljevu.

Takođe, oni su razgovarali i regionalnom stambenom programu vrednom blizu sto miliona evra, kroz koji se finansira zbrinjavanje izbeglica i interno raseljenih lica nakon ratova 90-tih godina, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.