Vučić s Alabarom o Beogradu na vodi

Izvor: BKTV News, 27.Jul.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić s Alabarom o Beogradu na vodi

Predsednik Upravnog odbora kompanije Igl hils nedavno je izrazio zadovoljstvo dinamikom radova na izgradnji Beograda na vodi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa Mohamedom Alabarom, predsednikom Upravnog odbora kompanije Igl hils (Eagle Hills), investitorom projekta Beograd na vodi.

Alabar je u nedavnom intervjuu za Tanjug izrazio zadovoljstvo time kako teku radovi na prve dve zgrade, koje se trenutno zidaju na gradilištu Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na vodi, kao i saradnjom Ujedinjenih Arapskih Emirata i Srbije na tom projektu.

Više nego dobre vesti! Vučić je ovim podatkom obradovao i premijera Italije!Precizirao je i da je na lokaciji Beograd na vodi trenutno aktivno pet gradilišta na prostoru od preko milion kvadrata.

Vrednost celokupne investicije iznosiće, prema njegovim rečima, više od tri milijarde evra, a najavljuje da bi krajnja suma mogla da bude i veća.

"Sa dvadesetogodišnjim iskustvom u mnogim mega-projektima koje smo razvijali širom sveta, uz podršku dve vlade, verujem da nema sumnje da će projekat biti završen, kao i da će postati važna prekretnica u istoriji Beograda. Vlada Republike Srbije, kao i predsednik Aleksandar Vučić, veoma su posvećeni Beogradu na vodi", rekao je tada Alabar.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.