Vučić i Čepurin o ekonomskoj saradnji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2015, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Čepurin o ekonomskoj saradnji

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin konstatovali su danas da postoje mogućnosti o unapređenju ekonomske saradnje dveju država.

Kako je saopštila Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima, Vučić i Čepurin su u razgovoru razmotrili aktuelno stanje bilateralnih odnosa dveju zemalja.

Konstatovano je da postoje mogućnosti za unapređenje ekonomske saradnje, posebno u oblasti poljoprivrede i građevinske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << industrije.

Očekuje se da uskoro zaseda i Mešoviti komitet za saradnju Republike Srbije i Ruske Federacije, navedeno je u saopštenju.

Predsednik Vlade Srbije zahvalio je ambasadoru Čepurinu na principijelnom stavu Ruske Federacije i podršci u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija povodom predloga Rezolucije o Srebrenici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić primio novog ambasadora Ukrajine

Izvor: RTS, 29.Jul.2015

Premijer Aleksandar Vučić primio je novopostavljenog ambasadora Ukrajine Oleksandra Aleksandroviča, a u razgovoru su izrazili privrženost poštovanju teritorijalne celovitosti Srbije, odnosno Ukrajine. . Aleksandar Vučić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.