Vučić: Ulažemo 50 mil EUR više u fabrike na KiM

Izvor: B92, 30.Okt.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ulažemo 50 mil EUR više u fabrike na KiM

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u narednih 18 meseci biti uloženo dodatnih 50 miliona evra više za investicije na Kosovu i Metohiji.

"U narednih 18 meseci biće uloženo više od šest milijardi dinara više nego što smo do sada ulagali, to je 50 miliona evra dodatnih investicija za naše ljude", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je naveo da će ta sredstva biti iskorišćena za podsticanje početka rada fabričkih postrojenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na severu KiM i izgradnju kliničkog centra u Kosovskoj Mitrovici i bolnice u Gračanici.

Sredstva će ići i za pomoć poljoprivrednicima i južno i severno od Ibra, kao i za pravljenje turističkih centara poput Banjske, kao i dodatna ulaganja u infrastrukturu, puteve, vodovod i Univerzitet na KiM.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Oko 50 miliona evra dodatnih investicija na Kosovu

Izvor: SEEbiz.eu, 30.Okt.2018

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u narednih 18 meseci biti uloženo više od šest milijardi dinara, odnosno oko 50 miliona evra dodatnih investicija u srpske sredine na Kosovu i Metohiji...Nakon sednica Vlade Srbije sa predstavnicima Srba sa Kosova, kojoj je prisustvovao...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.