Vučić: Udvostručeno - gotovo 1,2 milijarde evra

Izvor: B92, 28.Nov.2021, 15:33

Vučić: "Udvostručeno - gotovo 1,2 milijarde evra"

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su Slovenija i Srbija pre 10 godina imale 572 miliona evra trgovinske razmene, a da je to danas udvostručeno.

"Gotovo milijardu i 200 miliona evra. Sigurni smo da ima još mnogo prostora za bolju i uspešniju saradnju Slovenije i Srbije, naših biznismena i kompanija i mislimo da će ta trgovinska razmena u budućnosti samo da raste", rekao je Vučić.

Uskoro opširnije...

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ U HIT TVITU: Ne plašim se nijednog pitanja! Izađite na izbore, a ne na proteste (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021

Predsednik Srbije bio je gost emisije "Hit Tvit" na televiziji Pink...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost večerašnje emisije Hit Tvit na TV Pink. Njegovo gostovanje mogli ste da pratite na našem portalu...Gost emisije "Hit Tvit" bio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.