Vučić: Ovo smo tražili od Vlade Srbije VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 19:02

Vučić: Ovo smo tražili od Vlade Srbije VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da ne postoji nijedna oblast u Srbiji u kojoj nije postignut ogroman napredak.

"Tražili smo od Vlade da snažnije pristupi reformama, pre svega u pogledu javnih preduzeća, ali i daljem dovlačenju stranih direktnih investicija i da se rešavaju problemi ljudi", rekao je Vučić.

"Ne postoji nijedna oblast u Srbiji da u njoj nije postignut ogroman napredak", rekao je Vučić.

On je uporedio subvencije za poljoprivrednike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 2012. godini i danas:

"Znate li kolike su subvencije za poljoprivrednike bile 2012. godine? Tada su bile 25,8 milijardi dinara, a danas su 66 milijardi plus 15 milijardu dinara, što bi bilo 81 milijarda dinara. Da li ste videli kakvim traktorima protestuju? Ja sam ih poznao da pregovaramo i vidimo šta država može, a ne ono što želi", rekao je predsednik Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.