Vučić: Otvaramo posle 40 godina

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 19:22

Vučić: Otvaramo posle 40 godina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Davosu da će za mesec ili dva biti otvoren novi termo blok u Kostolcu.

"Konačno ćemo sada za mesec ili dva da otvorimo jedan termoenergetski blok u Kostolcu, posle 40 godina da smo nešto uradili", rekao je Vučić novinarima.

Naveo je da 40 godina nijedan veliki energetski objekat nismo izgradili.

"Ali sad moramo da požurimo. Sad moramo da požurimo sa zelenom energijom, moramo da požurimo sa RHE >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bistrica, moramo da požurimo sa bezbroj energetskih projekata, sa rudarstvom. Da vidimo šta ćemo da radimo. Imamo još mnogo mesta gde imamo zlato u Srbiji", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Za mesec ili dva otvaramo novi termo blok u Kostolcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024

Najavljena velika ulaganja u energetiku..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Davosu da će za mesec ili dva biti otvoren novi termo blok u Kostolcu...- Konačno ćemo sada za mesec ili dva da otvorimo jedan termoenergetski blok u Kostolcu, posle 40 godina da smo nešto uradili - rekao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.