Vučić: Obnova 234 objekta, imamo više novca

Izvor: B92, 20.Feb.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Obnova 234 objekta, imamo više novca

Vrbas -- Više od 400.000 evra uloženo je u rekonstrukciju škole "Petar Petrović Njegoš" u Vrbasu, rekao je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić u tom gradu.

On je rekao da će u školi biti obnovljene sve sanitarije, vodovodne i druge instalacije, kao i stolarija.

Vučić je rekao da će učenici biti nasmejaniji kada budu videli kako će škola izgledati za tri i po meseca i izrazio nadu da će škola imati ubuduće i više učenika.

"Mi danas imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više novca u bužetu Srbije zahvljujući trudu, radu i strpljenju građana, zato možemo danas mnogo novca da uložimo u škole, da naša deca imaju bolje terene. Ovde ćemo sve sanitarije okrečiti i urediti, gotovo pola miliona evra dati da bi vrbaški đaci mogli imati što bolje moguće uslove", kazao je premijer.

On je rekao da je u oktobru počela obnova 234 objektai, od kojih su 106 obrazovne ustanove, u više od 130 gradova i mesta.

"Živela škola 'Petar Petrović'. Živela Srbija", rekao je Vučić na kraju obraćanja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Imamo više novca nego pre, skoro pola miliona evra uložićemo u školu u Vrbasu"

Izvor: BKTV News, 20.Feb.2017

Premijer Aleksandar Vučić obišao je danas školu Petar Petrović Njegoš i rekao da će u njenu rekonstrukciju biti uloženo gotovo pola miliona evra..."Zahvaljujući reformama i uštedama u budžetu moguće je povećati ulaganja u obrazovanje i infrastrukturu" podvukao je premijer...Kako je rekao...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.