Vučić: Najveći problem ima Sertić

Izvor: B92, 07.Maj.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Najveći problem ima Sertić

Premijer Aleksandar Vučić kaže da najveći problem u Srbiji predstavlja privatizacija.

Vučić nije siguran kako će uspeti da se izbore sa tim, s obzirom, kako kaže, da ne postoji dovoljna podrška za taj posao.

"Najveći problem je onaj sa kojim će se suočavati Sertić, to je pitanje privatizacije i pitanje naše svesti i licemerja koji nas vode dotle da svaki put neko može da vam kaze 'zasto dajete pare Simpu ili Jumku', a kad se pojave na ulici svi će da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podrže i da kazu vlada mora da im da pare", rekao je Vučić obraćajući se na konferenciji Saveta stranih invetitora "Reality Check".

Premijer je istakao i da je prihvatio sugestiju MMF, iako smatra da to donosi političku štetu, ali da su bili u pravu time što su insistirali da se neće odlagati odlazak kompanija u stecaj.

"I to ćemo da radimo samo u pojedinačnih kompanijama. Mislim da je dogovoreno 16 kompanija i mislim da će to da stvori zdravu srpsku privredu", poručio je Vučić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ: Teško ćemo se izboriti sa privatizacijom, država će pokušati da spase 16 najvećih firmi

Izvor: Kurir, 07.Maj.2015

Najveći problem je onaj s kojim će se suočavati Sertić, to je pitanje privatizacije i pitanje naše svesti i licemerja koji nas vode dotle da svaki put neko može da vam kaže "zašto dajete pare Simpu ili Jumku", a kad se pojave na ulici svi će da ih podrže i da kažu vlada mora da im da pare,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.