Vučić: Mali i struka o BG na vodi

Izvor: B92, 07.Apr.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Mali i struka o BG na vodi

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sutra će pozvati na sastanak predstavnike Akademije arhitekata Srbije na razgovor o projektu Beograd na vodi.

To je najavio premijer Srbije Aleksandar Vučić, navodeći da bi trebalo videti šta još zajednički može da urade Grad i struka.

Razgovaraće se, kaže, i sa srpskim kompanijama koje treba da učestvuju u projektu, mada, navodi Vučić, srpske firme neće moći sve same da rade jer nemaju potrebnu tehnologiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Svuda gde je moguće, posao će raditi naše kompanije, naši ljudi, naš um", rekao je Vučić.

Predstavnici Akademije arhitekata Srbije protive se izgradnji Beograda na vodi na prostoru Savskog amfiteatra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Gradonačelnik će sutra pozvati arhitekte na razgovor o "Beogradu na vodi"

Izvor: Blic, 07.Apr.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će gradonačelnik Beograda Siniša Mali sutra pozvati na sastanak sve predstavnike Akademije arhitekata Srbije, na razgovor o projektu Beograd na vodi i njihovim kritikama...Treba videti šta još zajednički može da uradi Grad i struka, rekao je premijer...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.