Vučić: Auto-put Miloš Veliki metafora uspeha svih nas

Izvor: RTS, 17.Avg.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Auto-put "Miloš Veliki" metafora uspeha svih nas

Bilo je potrebno mnogo ljubavi, truda i rada, ali i novca, koji mi danas kao zemlja imamo, da završimo ovako značajan projekat, napisao je predsednik Aleksandar Vučić na "Instagramu" uoči sutrašnjeg otvaranja novog auto-puta od Obrenovca do Ljiga.
Aleksandar Vučić je ocenio da je novi put metafora uspeha svih nas. "To su i izuzetne vesti za građane Srbije da posle 17 godina otvaramo auto-put ‘Miloša >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Velikog‘", napisao je Vučić na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

"Bilo je potrebno mnogo ljubavi, truda i rada, ali i novca, koji mi danas kao zemlja imamo, da završimo ovako značajan projekat", rekao je predsednik.
Naveo je da je to sve zasnovano na sigurnim temeljima na kojima gradimo budućnost naše dece i otadžbine.
Uz poruku je objavljen je i video-snimak nove deonice auto-puta.
Auto-put "Miloš Veliki", na deonici od Obrenovca do Ljiga, biće otvoren sutra, a otvaranju će prisustvovati i predsednik Vučić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Auto-put "Miloš Veliki" je metafora uspeha svih nas VIDEO

Izvor: B92, 17.Avg.2019

Ovaj put je metafora uspeha svih nas, a to su i izuzetne vesti za građane Srbije da posle 70 godina otvaramo auto-put Miloša Velikog...Ovo je poručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu uoči sutrašnjeg otvaranja novog auto-puta od Obrenovca do Ljiga..."Bilo je potrebno mnogo ljubavi,...

Nastavak na B92...

Kroz Srbiju dogodine pet novih auto-puteva

Izvor: Večernje novosti, 18.Avg.2019, 09:20

Uoči otvaranja još jednog modernog putnog pravca, od Obrenovca do Ljiga, stavlja se tačka na nekoliko kapitalnih infrastrukturnih projekata u našoj zemlji DOBRO zvuči vest da će sledeće godine biti započeta izgradnja pet novih auto-puteva, ali je za građane Srbije mnogo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.