Vučević: Nastavljamo ulaganje u Stepanovićevo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2018, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: Nastavljamo ulaganje u Stepanovićevo

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je danas radove na izgradnji putne i komunalne infrastrukture i uređenju oko spomenika "Tri generacije" u centru naselja Stepanovićevo.

"Mi smo u prethodne tri godine završili najveće investicije u Stepanovićevu, a to su ulaganja u kanalizaciju, crpne stanice, pumpe i centralni prečistač, a ove godine završavamo jedinu ulicu koja je bila bez kanalizacije", rekao je Vučević i dodao da je do sada u izgradnju kanalizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uloženo preko 300 miliona dinara.

Vučević je najavio nastavak obnove asfalta u ulici Solunskih dobrovoljaca, gde je do sada uloženo oko 20 miliona dinara, te podsetio da Stepanovićevo uskoro slavi 100 godina postojanja i da je zaslužilo da "zasija" novim izgledom.

"Uloženo je 18 miliona dinara u uređenje centralnog trga koji je posvećen solunskim dobrovoljcima. Zadržaće se stari autentični izgled, ali sada u novom ruhu", napomenuo je i dodao da je Grad ulagao i u obnovu fasade, stolarije, krova, grejnog sistema i digitalizaciju učionica OŠ "Aleksa Šantić".

On je podsetio da je budžet grada danas za 3,5 milijardi dinara veći od onog iz 2012. što je, kako kaže, rezultat investicija i odgovornog ponašanja prema javnim finansijama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.