Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2012, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privremeno ukidanje carina na uvoz žitarica

Vlada Srbije usvojila je danas mere za prevazilaženje posledica aktuelne suše u poljoprivredi i odlučila da Republička direkcija za robne rezerve interventno kupi do 200.000 tona merkantilnog kukuruza na domaćem tržištu, u cilju popunjavanja strateških rezervi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada usvojila mere za pomoć poljoprivredi

Izvor: Akter, 23.Avg.2012

Vlada Srbije usvojila je mere za prevazilaženje posledica suše i odlučila da Republička direkcija za robne rezerve kupi do 200.000 tona kukuruza na domaćem tržištu

Nastavak na Akter...

Vlada Srbije usvojila mjere za ublažavanje posljedica suše

Izvor: Capital.ba, 23.Avg.2012

BEOGRAD, Vlada Srbije usvojila je mjere za prevazilaženje posljedica suše koje podrazumijevaju olakšice za poljoprivrednike i praćenje izvoza svih vrsta žitarica. Vlada i nadležna ministarstva pratiće izvoz svih vrsta žitarica ..

Nastavak na Capital.ba...

Donete mere za prevazilaženje posledica suše

Izvor: 025info.rs, 25.Avg.2012, 09:23

Vlada Srbije usvojila je mere za prevazilaženje posledica suše na tržištu žitarica, stočarstvu, olakšice u kreditiranju i spoljnoj trgovini poljoprivrednim proizvodima. Mere podrazumevaju oslobađanje poljoprivrednika određe

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.