Viz er ponovo leti iz Niša do Beča

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2020, 10:29

Viz er ponovo leti iz Niša do Beča

Mađarska avio-kompanija "Viz er" obnovila je danas letove sa niškog aerodroma do Beča, obavljeno je na njihovom sajtu.

Od petka, 5. juna "Viz er" pokrenuće ponovo i linije koje ima ka Memingemu, Malmeu i Bazelu.

"Viz er" je prva avio kompanija koja je obnovila letove sa aerodroma "Konstantin Veliki", letom od Dortmunda do Niša, 22. maja.

Avio-kompanija "Er Srbija" najavila je da će od 16. juna iz Niša opet leteti za Nirnberg i Frankfurt.

Avioni "Er Srbije" će između 16. i 30. juna iz Niša ponovo početi da lete do Frankfurta (Han) i Nirnberga, dok će se posle 1. jula leteti i do Hanovera, Salcburga i Tivta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBNOVLJENA JOŠ JEDNA AVIO LINIJA IZ NIŠA Od danas ponovo dva polaska nedeljno za Beč

Izvor: Blic, 03.Jun.2020

Sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki” od danas se ponovo leti do Beča avionima “Viz era”. To je druga linija koju je ova kompanija obnovila iz niške vazdušne luke od kada je 22.maja ponovno uspostavljanje redovnog avio saobraćaja omogućeno je odlukom Vlade Republike Srbije o otvaranju...

Nastavak na Blic...

Viz er ponovo leti iz Niša do Beča

Izvor: B92, 03.Jun.2020

Niš -- Mađarska avio-kompanija "Viz er" obnovila je danas letove sa niškog aerodroma do Beča, obavljeno je na njihovom sajtu...Od petka, 5. juna "Viz er" pokrenuće ponovo i linije koje ima ka Memingemu, Malmeu i Bazelu..."Viz er" je prva avio kompanija koja je obnovila letove sa aerodroma "Konstantin...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.