Izvor: Economy.rs, 24.Mar.2015, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vip prvi u Srbiji pustio 4G signal

Vip mobile danas je prvi u Srbiji pustio u upotrebu 4G LTE mrežu. Pančevo je prvi grad potpuno pokriven signalom 4. generacije, a Vipova 4G LTE mreža se upravo širi po većem delu Novog Beograda i zahvata pojedine delove starog gradskog jezgra. Uskoro bi 4G mrežom trebalo da budu pokriveni Kopaonik i Zlatibor, dok je u narednim fazama planirano širenje po većim gradovima u Srbiji.

Nastavak na Economy.rs...






Povezane vesti

Vip pustio prvu 4G LTE mrežu u Srbiji

Izvor: Danas, 25.Mar.2015, 09:58

Beograd - Vip mobile juče je pustio u upotrebu prvu 4G LTE mrežu u Srbiji, a tim signalom prvo je pokriven grad Pančevo da bi se kasnije pokrivenost širila po većem delu Novog Beograda, pojedinim delovima starog gradskog jezgra. Uskoro bi 4G mrežom trebalo da budu pokriveni Kopaonik i Zlatibor,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.