Versace uskoro ide u prodaju

Izvor: SEEbiz.eu, 24.Sep.2018, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Versace uskoro ide u prodaju

MILANO - Versace će ovih dana obznaniti kako ide u prodaju, piše talijanski dbnevnik Corriere della Sera pozivajući se na neimenovane izvore.

Donatella Versace koja je umjetnička direktorica i potpredsjednica kompanije sazvala je sastanak za utorak, a tada bi informacija o prodaji i trebala biti objavljena.

Vrijednost kompanije procjenjuje se na oko dvije milijarde dolara.

Među potencijalnim kupcima spominju se Michael Kors Holdings i Tiffany&Co.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << />Versace je razmatrao IPO nakon što je 20 posto kompanije kupio Blackstone 2014. godine. Međutim, iz Versacea su početkom ove godine poručili kako nema žurbe s listanjem dionica. Preostalih 80 posto udjela u kompaniji drži obitelj Versace.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Michael Kors kupuje Versace za dvije milijarde dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2018

Legendarna italijanska modna kuća Versace uskoro će imati novog vlasnika, piše BBC.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.