Velike konferencije i obuke u Beogradu

Izvor: B92, 27.Sep.2018, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velike konferencije i obuke u Beogradu

Beograd -- U Beogradu će se, već tradicionalno, organizovati veliki broj konferencija, seminara i obuka uz pomoć kojih možete steći dodatne veštine.

Već 4. oktobra na programu je trening "Zaštita robne marke (brenda) u zemljama izvoza: Zašto i kako?".

Trening najpre može pomoći menadžerima, ovlašćenim licima i pravnicima u firmi da shvate značaj monitoringa i zaštite robne marke u zemljama izvoza. Biće predstavljeno pretraživanje baze žigova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Svetske organizacije za intelektualnu svojinu (ROMARIN). Tako će zaposleni moći sami da pretražuju bazu, te rezultat pretraživanja uvrstiti u izvoznu strategiju.

Učesnicima seminara biće prikazan i objašnjen način registracije robne marke u zemlji izvoza i o čemu sve treba voditi računa tom prilikom.

Nakon toga, 9. oktobra svi zainteresovani mogu da se prijave na obuku "Bezbednost drumskog saobraćaja prema zahtevima standarda ISO 39001:2012".

Obuka ukazuje na značaj uspostavljanja sistema menadžmenta bezbednošću drumskog saobraćaja i predstavlja korist koje jedan poslovni sistem može steći implementacijom standarda ISO 39001:2012.

Saznajte kako da utičete na smanjenje gubitaka ljudskihivota, imovine i drugih finansijskih troškova koji su posledica saobraćajnih nezgoda u kojima je Vaša organizacija prepoznata kao jedan od učesnika.

Predavanje "Uticajan komunikator" - zašto je važna komunikacija, na koje načine je možete unaprediti i upotrebiti u različitim situacijama, kao i kako pomoću komunikacije postići bolje poslovne rezultate, možete čuti od našeg predavača

Vaša komunikacija može biti uticajna i sa lakoćom možete postići rezultate koji mogu biti od velike pomoći vama i saradnicima u kolektivu u kojem radite ili vodite. Dozvolite sebi da unapredite veštine svoje komunikacije i postanete uticajni sagovornik primenjujući komunikacione obrasce u skladu sa komunikacionim potrebama različitih karaktera vaših sagovornika prepoznajući njihove stilove komunikacije i komunicirajući na njima prihvatljiv način.

Druga evropska konferencija posvećena manjinskim i lokalnim medijima pod nazivom “Da li su manjinski mediji kulturno nasleđe?”, koja će se održati od 15. do 17. novembra 2018. u Novom Sadu, propitivaće poziciju manjinskih medija kao aktivnih činilaca razvoja evropskih društava.

Traženje odgovora na ovo pitanje će se odvijati kroz nekoliko glavnih tema: kulturna prava, samoregulacija manjinskih medija i definisanje fenomena manjinskih medija kao kulturnog nasleđa. Evropski karakter ove konferencije omogućava uvid u produkciju i stepen uticaja manjinskih medija širom Evrope na društva u kojima stvaraju svoj sadržaj.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.