Vektra Aviation prodaje hangar i VIP terminal za 3,2 miliona evra

Izvor: B92, 01.Nov.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vektra Aviation prodaje hangar i VIP terminal za 3,2 miliona evra

Podgorica -- Stečajna uprava Vektra Aviation objavila je oglas o prodaji dela imovine kompanije javnim prikupljanjem ponuda, po početnoj ceni od 3,2 miliona evra.

Predmet prodaje je avio-hangar površine 2,1 hiljadu metara kvadratnih i VIP terminal sa pratećim sadržajima i opremom, površine 1,1 hiljadu kvadrata, locirani na zemljištu aerodroma u Podgorici, izrađeni 2007. godine po osnovu ugovora o zakupu zemljišta.

U oglasu se navodi da su objekti sa nespornim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasništvom, ali nisu upisani u zemljišne knjige.

Ponude mogu dostaviti preduzeća i građani koji uplate depozit od tri odsto od početne cene ponuđene imovine. Ponude se mogu dostavljati Privrednom sudu do 21. novembra, kada će biti otvorene.

Ponuda koju dostavlja pojedinac treba da sadrži podatke sa fotokopijom lične isprave i dokaz o uplati depozita. Ponuda koju dostavlja preduzeće treba da sadrži podatke o njegovoj registraciji, osobi ovlašćenoj za podnošenje ponude, sa propisanim punomoćjem, dokaz o uplati depozita i iznos ponuđene cene.

Uslovi za otvaranje ponuda biće ispunjeni ukoliko do predviđenog roka stigne makar jedna. Isključivu prednost u odabiru imaće ponuđač sa najvećom ponuđenom cenom.

Ukoliko izabrani ponuđač odustane od ponude, gubi pravo na povraćaj depozita, a sledeći sa najvećom ponuđenom cenom stiče pravo na kupovinu imovine.

Odluku o prihvatanju ponude stečajni upravnik će doneti najkasnije pet dana od javnog nadmetanja.

Odabrani ponuđač je dužan da najkasnije 15 dana od pravosnažnosti odluke o prodaji uplati celokupan iznos kupoprodajne cene.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.