Vaterpolisti Srbije ipak prvi, u četvrtfinalu protiv Japana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2018, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije ipak prvi, u četvrtfinalu protiv Japana

Vaterpolo reprezentacija Srbije, ipak je završila kao prva u B grupi na Svetskom kupu u Berlinu, pa će sutra u četvrtfinalu igrati protiv Japana.

Prvobitno je saopšteno da je nakon današnjeg remija sa Hrvatskom 10:10 podmlađeni tim Srbije završio na drugom mestu zbog gol razlike, ali je nova informacija da se "briše" rezultat protiv Južne Afrike, poslednje u grupi, pa je po tom osnovu Srbija prva za gol.

Remi vaterpolista Srbije i Hrvatske u Berlinu
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Podmlađena vaterpolo reprezentacija Srbije odigrala je danas nerešeno 10:10 (2:4, 3:2, 3:3, 2:1) u utakmici 3. kola B grupe na Svetskom kupu u Berlinu.

Hrvatska je nekoliko puta imala po tri gola prednosti, ali je mladi tim Srbije uspeo da 50 sekundi pre kraja dođe do boda pogotkom Viktora Rašovića u poslednjem minutu.

Najefikasniji u srpskom timu bio je Ognjen Stojanović sa četiri pogotka, Đorđe Lazić se dva puta upisao u strelce, a Strahinja Rašović, Viktor Rašović, Dušan Mandić i Nikola Jakšić po jedan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi vaterpolista Srbije i Hrvatske u Berlinu

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Sep.2018

Podmlađena vaterpolo reprezentacija Srbije odigrala je danas neriješeno 10:10 (2:4, 3:2, 3:3, 2:1) u utakmici 3. kola B grupe na Svjetskom kupu u Berlinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.