VUČIĆ NAJAVIO VELIKI RAST PLATA: Četiri i po puta veće nego 2012. godine - OGROMAN uspeh Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 19:21

VUČIĆ NAJAVIO VELIKI RAST PLATA: Četiri i po puta veće nego 2012. godine - OGROMAN uspeh Srbije

Predsednik se javio iz Davosa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Davos gde će boraviti do 19. januara na Svetskom ekonomskom forumu. Vučić se sa tog mesta obratio medijima komentarišući visinu plata u Srbiji. 

- Izaći ćemo sa tim planom 1.400 evra, gotovo 4 i po puta tačno više nego što je bilo 2012. godine. Za samo 15 godina 4 i po puta porašće plate - rekao je predsednik Srbije.

- Za nas je važno samo da pokažemo ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta ćemo da uradimo, da pružimo ruku onima koji drugačije misle, mi nemamo drugu zemlju.

Podsetimo, tokom boravka u švajcarskom gradu Davosu, predsednik Vučić imaće i niz bilateralnih susreta sa svetskim i evropskim zvaničnicima, kao i brojnim predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i vodećih globalnih kompanija.

Godišnji sastanak Svetskog ekonomskog foruma (SEF) u Davosu počeo je juče i trajaće do 19. januara, a na njemu će učestvovati više od 100 predstavnika država, sve glavne međunarodne organizacije, 1.000 partnera SEF, kao i lideri civilnog društva i stručnjaci.

(Srbija Danas)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.