VTB banka počela da radi u Srbiji

Izvor: B92, 16.Sep.2013, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTB banka počela da radi u Srbiji

Beograd -- Ruska VTB banka saopštila je da od danas zvanično započinje svoje poslovne aktivnosti u Srbiji, kao VTB banka Beograd.

U aprilu ove godine ta banka je postala stoprocentni vlasnik akcija Moskovske banke Beograd, koja je od 2011. godine bila članica VTB grupe.

VTB banka, koja je najvećim delom u državnom vlasništvu, druga je po veličini banka u Rusiji i članica je VTB grupe.

VTB grupa obezbedjuje globalne finasijske usluge, uključujući i bankarsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslovanje sa fizičkim i pravnim licima, kao i investiciono bankarstvo, brokerske i druge berzanske usluge, osiguranje, upravljanje penzijskim i drugim fondovima, faktoring, lizing.

Grupa poseduje veliku medjunarodnu mrežu u okviru koje nudi sveobuhvatan spektar usluga klijentima u više od 20 zemalja u Evropi, Aziji i Africi.

Kako je saopšteno, već postojeće ekspoziture Moskovske banke u Beogradu i Novom Sadu nastavljaju svoje poslovne aktivnost pod prepoznatljivim znakom VTB grupe, a najavljeno je i otvaranje nove ekspoziture VTB banke u Beogradu u oktobru ove godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VTB banka počela da radi u Srbiji

Izvor: B92, 16.Sep.2013

Beograd -- Ruska VTB banka saopštila je da od danas zvanično započinje svoje poslovne aktivnosti u Srbiji, kao VTB banka Beograd...U aprilu ove godine ta banka je postala stoprocentni vlasnik akcija Moskovske banke Beograd, koja je od 2011. godine bila članica VTB grupe...VTB banka, koja je najvećim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.