Uzmi račun - ponovo na proleće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2021, 15:24

Uzmi račun - ponovo na proleće

Ministar finansija Srbije Siniša Mali najavio je danas, prilikom potpisivanja ugovora sa dobitnikom stana u naselju Beograd na vodi da će nova nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" početi na proleće ove godine, saopštilo je to ministarstvo.

Nakon analize rezultata ove nagradne igre, izaći ćemo sa idejom i predlogom još jedne nagradne igre, a već sada znamo da ćemo imati dva kruga nagradne igre - jedan već na proleće, a drugi na jesen, odnosno zimu ove godine, rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mali.

Dobitnik stana u naselju Beograd na vodi, Dragoslav Ilić iz Velikog Gradišta, zahvalio se Vladi Srbije i ministru finansija i ispričao da je za veliku radost cele porodice zaslužna supruga Sanela, jer je koverta koju je ona poslala izvučena iz bazena u kojem se našlo oko 12 miliona koverata, dok je on prikupljao račune, a da stan "definitivno ide sinovima".

Mali je rekao da je u prva dva meseca ove godine, "verovali ili ne" ostvaren suficit u budžetu, a da je naplata PDV znatno bolja nego što je planirano, i to za skoro 9 milijardi dinara.

Podsetio je da je u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" ukupno podeljeno 60 automobila, 10 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali za proleće najavio novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Izvor: Danas, 04.Mar.2021

Ministar finansija Srbije Siniša Mali najavio je danas da će nova nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" početi na proleće ove godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.