Izvor: Beta, 18.Jan.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utvrdićemo zašto su računi za struju veći

BEOGRAD, 18. januara 2014. (Beta) - Ministarka enetrgetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović izjavila je u subotu da će njeno ministarstvo i Regulatora agencija za energetiku najkasnije za mesec dana utvrditi okolnosti koje su dovele do toga da gradjani dobiju uvećane decembarske račune za struju.

Ona je novinarima kazala da je njeno ministarstvo prihvatilo izveštaj EPS Snabdevanja da nije bilo sistemske greške u obračunu električne energije za decembar, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << da će taržiti od Regulatorne agencije da proveri nastale probleme sa računima za struju, ali i za gas.

Mihajlovićeva je izrazila uverenje da grešku nije načinilo EPS Snavbdevanje, navodeći da je do nje možda došlo prilikom očitavanja brojila na terenu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Utvrdićemo zašto su računi za struju veći

Izvor: Akter, 18.Jan.2014

Ministarka energetike Zorana Mihajlović izjavila je da će njeno ministarstvo i Regulatora agencija za energetiku utvrditi okolnosti koje su dovele do toga da građani dobiju uvećane decembarske račune za struju

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.