Uspešna godina za Novosadski sajam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešna godina za Novosadski sajam

Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković ocenio je godinu na izmaku kao uspešnu, dodajući da je obezbeđena likvidnost, kao i da su održane sve planirane sajamske aktivnosti.

Analizirajući stanje koje je zatekao nakon stupanja na mesto generalnog direktora Novosadskog sajma, a to je od 8. novembra prošle godine, Cvetković je izjavio da je zatekao dug od 38 miliona dinara.

Da bi se stabilizovalo stanje u preduzeću, Cvetković kaže da je morao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smanji broj zaposlenih, pa je tako 32 radnika ostalo bez posla. Zbog loše poslovne politike u 2013-oj i 2014-oj Novosadski sajam morao je da uzme i dodatni kredit od AIK banke od 1,2 miliona evra. Cvetković je najavio otpuštanja i u narednoj godini.

Cvetković se, ipak nada da će Novosadski sajam oporaviti do sredine 2017. godine i da će se u 2016-nastaviti sa štednjom.

Najavljene se i nove sajamske priredbe koje bi trebalo dodatno da zainteresuju posetioce, a jedna od njih je Fišing šou. Novina na Novosadskom sajmu je i neograničen bežični internet.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.