Upozorenje: Ne nasedajte na lažne kupone

Izvor: B92, 13.Sep.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje: Ne nasedajte na lažne kupone

Nekoliko trgovinskih lanaca pozvalo je kupce da ne nasedaju na prevaru s kuponima za osvajanje nagrada.

Reč je o kuponima koji se dele preko društvenih mreža, a kako upozoravaju – svi su lažni.

Upozorenje o lažnom kuponu objavili su Lidl Hrvatska, Konzum, Bipa, Koracija erlajnz i drugi.

Lidl, koji je primio veliki broj upita u vezi s kuponima koji se "dele" preko društvenih mreža, objavio je da se radi o lažnim kuponima. Pozvao je kupce da ne najedaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na privare, upozoravajući da su svi kuponi za osvajanje od 1000 kuna u njihovim prodavnicama lažni.

Konzum je također obavestio svoje kupce da je informacija o kuponu za nagradnu igru koja se pojavila na Fejsbuku, Tviteru i aplikacijama Voc ap nije organizovana od strane Konzuma.

„Savetujemo vam da ne otvarate navedeni kupon“, objavio je Konzum,

Bipa je navela da je istina da slave deset godina (na jednom od kupona se navodi da je nagrada zbog rođendana“ , ali i obavestila svoje korisnike da ne deli kupone putem interneta.

CA takođe je, nakon pitanja građana, objavila da trenutno ne deli nagradne karte.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.