Ulje i šećer od srede u prodavnicama

Izvor: NaDlanu.com, 18.Sep.2012, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulje i šećer od srede u prodavnicama

Ulja i šećera u Robnim rezervama ima dovoljno i prve količine će već sutra biti u prodavnicama, izjavio je u utorak direktor Direkcije za robne rezrve Goran Tasić.

BEOGRAD, 18. septembra 2012. (Beta) - Tasić je agenciji Beta rekao da su potpisani ugovori sa svim većim trgovinskim lancima i dodao je juče potpisano 11 ugovora, a primljeno je oko 40 zahteva, tako da će se potpisivanje nastaviti i danas.On je podsetio da će iz Robnih rezervi biti isporučeno pet miliona litara suncokretovog ulja i pet miliona kilograma šećera.Ulje će se u prodavnicima prodavati za 142,56 dinara po litru, dok će cena šećera biti 95,05 dinara po kilogramu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulje stiglo samo do Novog Sada

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2012

GRAĐANI Srbije u utorak su, uglavnom, uzalud iščekivali najavljene isporuke ulja i šećera iz Robnih rezervi. Zejtin po 143 dinara stigao je samo do Vojvodine, dok šećer do utorka popodne nikom u unutrašnjosti nije dostavljen. Ipak, ulje i šećer i u utorak su mogli da se kupe, ali po astronomskim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.