Ukrao iz menjačnice 250.000 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao iz menjačnice 250.000 dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Palanci uhapsili su N. R. (19) iz Obrenovca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo razbojnička krađa.

Sumnja se da je, iskoristivši odsustvo vlasnika, ukrao iz jedne menjačnice oko 250.000 dinara i pobegao.

Kada su ga vlasnici sustigli, osumnjičeni ih je odgurnuo i nastavio da beži, ali su ga, ubrzo, uhvatili policijski službenici.

On je zadržan u policiji, do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ukrao 250.000 dinara iz menjačnice u Bačkoj Palanci

Izvor: Radio 021, 20.Avg.2018

Policija u Bačkoj Palanci uhapsila je 19-ogodišnjeg N.R. iz Obrenovca zbog razbojničke krađe...Sumnja se da je, iskoristivši odsustvo vlasnika, ukrao iz jedne menjačnice oko 250.000 dinara i pobegao. Kada su ga vlasnici sustigli, osumnjičeni ih je odgurnuo i nastavio da beži, ali su ga policajci...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.