Ukida se avionska linija od Pekinga do Beograda?

Izvor: N1 televizija, 08.Nov.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukida se avionska linija od Pekinga do Beograda?

Kineska aviokompanija Hajnan erlajnz ukinula je prodaju karata za svoju liniju od Pekinga do Beograda od 26. novembra i poslednji planirani let na toj liniji je 23. novembra, objavio je specijalizovani sajt za aviolinije Routesonline, a prenosi portal Aviatica.rs.

Let do Beograda je uspostavljen na insistiranje srpske vlade, čiji su predstavnici u više navrata boravili u Kini kako bi dogovorili uspostavljanje direktnog avio saobraćaja.

Bilo je planirano da se saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << obavlja zajedno sa srpskom nacionalnom aviokompanijom Er Srbija, ali do ozbiljnije saradnje između dve kompanije nikada nije došlo.

Podsetimo, Hajnan erlajnz doneo je odluku da produži svoju postojeću liniju Peking – Prag do Beograda. Linija je uspostavljena 15. septembra 2017. sa dva leta nedeljno, a do danas nije zabeležila dobre rezultate.

Posle ukidanja linije do Beograda, Hajnan će zadržati svoju direktnu vezu između Pekinga i Praga, sa tri nedeljna leta.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.