Izvor: S media, 10.Okt.2012, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvatite se u koštac sa neuspehom

To dizanje ruku od svega postala je svakodnevica u Srbiji, baš kao i prebacivanje krivice na vlast.

Nespremnost ovdašnje omladine da se uhvati u koštac sa neuspehom i suprotstavi mu se, donekle može da se objasni situacijom u zemlji. Međutim, oni koji su shvatili da sami sebi najviše mogu da pomognu, izborili su se sa strahom od neuspeha i - uspeli.

Dragana Petković, izvršna direktorka organizacije koja pomaže domaćim startap preduzetnicima organizovanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << radionica i kurseva, povezujući ih sa stručnjacima i potencijalnim investitorima, objašnjava da se neuspeh u startap kulturi doživljava kao važno iskustvo i stepenica ka uspehu.

Trenutno loša finansijska situacija i zamrlost privrede nisu obeshrabrili Vladimira Prelovca, programera sa desetogodišnjim iskustvom koji se pre dve godine osmelio da osnuje svoju firmu koja se bavi kreiranjem web i mobilnih aplikacija.

U njoj sada radi 35 ljudi, sedište je u Beogradu, a predstavništvo u SAD. Preduzeće je, kako kaže, odlučio da pokrene da bi i sam imao mogućnosti da kreira interesantne stvari za koje misli da vredi utrošiti vreme i resurse.

Izvor: Danas.rs/S media foto:Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Uhvatite se u koštac sa neuspjehom

Izvor: Capital.ba, 10.Okt.2012

BEOGRAD, U Srbiji je više od 50 odsto mladih nezaposleno. Kriza je obeshrabrila mladi svijet koji poslije mnogo pokušaja da pronađe bilo kakav posao polako odustaje. To dizanje ruku od ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.