Ugovor za Beograd na vodi u nedelju

Izvor: Beta, 23.Apr.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugovor za Beograd na vodi u nedelju

BEOGRAD, 23. aprila 2015. (Beta) - Ugovor sa arapskim partnerom za izgradnju projekta Beograd na vodi bice potpisan u nedelju, 26. aprila, u Beogradu, najavio je u četvrtak gradonacelnik Beograda Sinisa Mali.

On je na Samitu prestonica centralne i jugoistočne Evrope u Centru Sava u Beogradu rekao da je reč o investiciji vrednoj 3,5 milijardi evra i da će gradnja objekata početi do kraja leta.

"To je najveći projekat u oblasti razvoja nekretnina, i njega ćemo krenuti da >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << gradimo do kraja leta", rekao je Mali.

Gradonačelnik Beograda je rekao da će na obali Save biti izgradjeni stambeni i komercijalni objekti površine dva miliona kvadratnih metara na 100 hektara, što će pokrenuti srpsku privredu, a posebno gradjevinsku industriju, ali i zemlje u regionu, jer će posla biti i za njihove kompanije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Ugovor za Beograd na vodi u nedelju

Izvor: Akter, 23.Apr.2015

Ugovor sa arapskim partnerom za izgradnju projekta Beograd na vodi bice potpisan u nedelju, 26. aprila, u Beogradu, najavio je danas gradonačelnik Beograda Sinisa Mali..On je na Samitu prestonica centralne i jugoistočne Evrope u Centru Sava u Beogradu rekao da je reč o investiciji vrednoj 3,5 milijardi evra...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.