Ubica iz Rakovice pokušao samoubistvo u zatvoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica iz Rakovice pokušao samoubistvo u zatvoru

Marko Nikolić, koji je danas pokušao da izvrši samoubistvo u zatvoru, nakon hitne medicinske intevrencije primljen je u jedinicu intenzivne nege Urgentnog centra, rekli su Tanjugu u Urgentnom centru.

Kako su naveli, sprovode se sve mere intenzivne terapije, uz stalni nadzor lekara.

Marko Nikolić, koji je u julu u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio ženu i dete, pokušao je danas da izvrši samoubistvo tako što je polomio parče stakla sa ogledala u zatvorskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sobi, rekli su ranije Tanjugu u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Komandiri u zatvoru su, kažu, odmah reagovali i pozvali Hitnu pomoć koja je počela reanimaciju i odvezla Nikolića.

Zatvorenik Marko Nikolić, koji je u julu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio svoju bivšu suprugu i sina, prerezao je sebi karotidu u zatvorskoj ćeliji, objavio je danas beogradski listovi pozivajući se na Upravu za izvršenje krivičnih sankcija.

Nikolić je sebi prerezao vrat staklom od slomljenog ogledala u toaletu, piše Blic.

Kako navodi list, kada je Nikolić počeo da lomi staklo kako bi došao do sečiva, ka njemu su potrčala trojica cimera kako bi videli o čemu se radi. Dok su stigli do njega on je već počeo da se seče.

Prvi koji je stigao do Nikolića i pokušao da mu otme staklo kako bi ga spasao zadobio je ubodne rane, on je u Urgentnom centru i njegovo stanje je stabilno, piše Blic.

Kako Blic navodi, Nikolić se u poslednje vreme žalio što je ubio sina, šetao je po ćeliji i nije mogao da spava.

Marko Nikolić (43), 12. jula je pred očevicima u Rakovici u Centru za socijalni rad zaklao svoju suprugu Maju Đorđević, a sina Mihaila je bacio o pod posle čega je dete od četiri godine, preminulo.

Kada su socijalni radnici pokušali da ga obuzdaju, napao je i njih i troje teško povredio.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.