UIO odložila kupovinu Radišićeve zgrade

Izvor: Capital.ba, 17.Apr.2024, 09:27

UIO odložila kupovinu Radišićeve zgrade

BANJALUKA – Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme „Grand Trejd“ za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci, saznaje portal CAPITAL. Foto: Capital.ba Firma kontroverznog biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala dostavila je u januaru ove godine dvije ponude. Prvom je Upravi ponuđen objekat od 12.280 kvadrata za 71,1 milion KM bez parkinga, dok je druga ponuda sa parkingom bila 98,6 miliona KM. Iz UIO BIH su kazali da su od „Grand Trejda“ tražili produženje roka, na šta su ovi pristali, tako da ponuda sada važi do 18. juna...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2024

BANJALUKA – Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme „Grand Trejd“ za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.